Стотици граждани в Пловдив остават без вода и в днешния летен

...
</TD
>Стотици граждани в Пловдив остават без вода и в днешния летен
Коментари Харесай

Отново стотици остават без вода днес в Пловдив

Стотици жители в Пловдив остават без вода и в днешния летен ден, разбра  Plovdiv24.bg . Според справката в уеб страницата на ВиК сдружението на следните три адреса живущите през днешния ден ще имат известни неудобства. Адресите са: ул. " Скопие " № 98, ул. " Удроу Уилсън " заради подмяна на спирателен кран, ул. " Сава Филаретов " № 2 заради авария на тръбопровод.

Във фейсбук групата " Забелязано в Кючука " гражданка алармира за повреда, защото е забелязала, че вода извира от стълбите на входа. Веднага се е свързала с дежурния, само че във вчерашния почивен ден никой не е реагирал на нейният сигнал.

" В 14.52 се обадих на ВиК повреди в Кючука и им споделих,че от стълбите пред входа ни излиза вода. Още никой не е пристигнал, а е 21.03ч вечерта ", показа тя.

Реално, би трябвало да се радвате, щото в случай че бяха пристигнали, най доста да ви я спрат за вечерта и да работят на следващия ден.

На хората в неделя не им се работи. Да се стягаме, че се чудя кой ще заплаща водата?

Ако се бяха разбързали, в този момент щяхте да се оплаквате, че към този момент 8 часа работят, а неделното къпане ще се отсрочи за понеделник.

Когато дойдат, нека да не кажат, че повредата е вътре във входа. Тогава ще би трябвало да си платите на външна компания. Дано не съм прав.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР